food program

ADITIVI I SIROVINE

Zvanično predstavljamo tri velike kompanije – Palsgaard A/S iz Danske jedan od lidera u proizvodnji emulgatora za prehrabenu industiju, Sensus iz Holandije koji je u top tri najveća proizvođača inulina odnosno oligofuktoze u svetu i Olam iz Švajcarske koji je postao najveći proizvođač kakao praha, kakao putera i likera.

Molimo vas da ispod pročitate više o našim principalima ili posetite njihov sajt.

Kompaniju PALSGAARD A/S predstavljamo na tržištu Srbije već preko 20 godina, PALSGAARD A/S je izumitelj prvog modernog emulgatora za prehrambenu industriju, osnovana je 1919. godine i idalje se nalazi na istoj adresi gde je sve počelo pre 600 godina u starom zamku koji je okružen parkom, šumom i poljoprivrednim zemljištem. Tradicija kvaliteta i umešnosti su temelj današnjeg širokog spektra njihovih proizvoda, koji uključuje emulgatore i stabilizatore odličnih performansi za margarine, testa, mlečne proizvode, sladolede, konditorske proizvode i ostale fine prehrambene namirnice, kao i funkcionalna sredstva za polimerne aplikacije. Naglasak je stavljen na efikasnost, inovacije i stroge procedure vezane za bezbednost hrane.

Kompaniju Sensus na tržištu Srbije predstavljamo od 2000. godine, Sensus je kompanija koja daje inspiraciju za bolje sutra, a presvega zdravije sutra, sa inovativnim prehrambenim sastojcima Frutafit® inulinom i Frutalose® oligofruktozom. Potrošači su sve više fokusirani na to koju i kakvu hranu jedu. Zdrav životni stil i zdrava hrana idu ruku pod ruku. Sensus pruža podršku proizvođačima u prehrambenoj industriji kako bi se zadovoljio ovaj brzo rastući trend i nove potrebe tržišta.

Pored toga što su jedan od lidera u prozvodnji inulina u svetu oni takođe poseduju veoma posvećen i motivisan tim tehnologa. Oni blisko sarađuju sa svakim kupcem i poslovnim partnerima pružajući im efikasnu podršku u razvoju i plasiranju novih zdravijih proizvoda današnjice koji nisu samo zdravi nego i ukusni. Sensus je inspirisan inulinom i ta inspiracija je i pogon ka stvaranju zdravijih proizvoda sjajnog ukusa.

Olam je izgradio svoj biznis sa kakaom kombinujući svoje jedinstvene i neuporedive prednosti sa prisustvom na tržištima, mnogobrojnim istraživanjima, informacijama, analizama i ispitivanjem budućih potencijalnih tržišta. Godinama oni su jasno pokazivali svoju sposobnost poslovanja kroz lance snabdevanja, doslednost, transparentnost i poverenje. U oktobru 2015. godine osnovali su novu kompaniju, Olam Cocoa, nakon akvizicije sa kompanijom ADM Cocoa. Ova akvizicija je potpuno integrisala snabdevanje kakao zrna i kakao proizvoda i uspostavila novu dinamiku u industriji. Njihov tim čini grupa od 2.400 veoma motivisanih čokoholičara koji veruju u ovaj posao, u industriju kakaa i čokolade.

REFERENCE

Na tržištu Srbije smo u različitim periodima sarađivali i danas sarađujemo sa mnogim proizvođačima uključujući:

Mlekarska industrija:

- IMLEK AD

- MLEKARA SUBOTICA

- FRIKOM


Industrija čokolade i keksa:

- PIONIR

- DR. OETKER

- NESTLE

- SWISSLION TAKOVO

- JAFFA

- BANINI

- BAMBI


Farbike ulja, margarina i biljnih masti:

- DIJAMANT

- VITAL

- POLIMARK

KOMPANIJA

NAZIV FIRME :

Many Agrovet d.o.o.

ULICA I BROJ :

Ruzveltova 45/I

MESTO I POŠTANSKI BROJ :

Beograd, 11000

PIB:

100041867

Kontakt

TELEFONI :

+ 381 (11) 3290-820

+ 381 (11) 3292-157

+ 381 (11) 3291-765

+ 381 (11) 3292-215


FAX

+ 381 (11) 3291-502

Many Agrovet d.o.o. Sva prava zaštićena © 2016

Idi na vrh strane